Language

LANGUAGE

logo

Oferta ESQUI TAVASCAN.

Oferta ESQUI TAVASCAN.

Pistes tavascan: "Un lloc familiar on gaudir de l’esquí i de la tranquilitat total en un marc incomparable d’alta muntanya"

Oferta del 15% de descompte en el forfait i lloguer del material a les pistes d'esquí de Tavascan.
Consulta la web de tavascan

Visita Teixidora-image

Visita Teixidora

Al bonic poble de Ginestarre podem visitar el taller de la Rosa Mari Tejedor, que ens farà una demostració de com elabora les peces artesanes de llana.
Per a més informació clica aquí.

Activitats al PNAP-image

Activitats al PNAP

Consulteu el programa d'activitats del PNAP:
Programa març-juny 2018
Activitats per a tots els públics i totes les edats, conduides per Guies Interpretadors.

Ràfting i Barranquisme

Ràfting i Barranquisme

El Pallars Sobirà és un destí fantàstic per a la pràctica d’esports d’aventura com el Ràfting i el Barranquisme. Navegar el riu Noguera Pallaresa o baixar barrancs engorjats son propostes que encantaran als més aventurers. Consulteu la nostra oferta de paquets Activitat + Allotjament

Explora el Parc-image

Explora el Parc

El Parc Natural de l’Alt Pirineu té racons plens d’encant i màgia que val la pena descobrir amb els més petits. Demana el teu passaport, emplena’l de segells i consegueix regals! www.exploraelparc.cat

Rutes i Museu de la Guerra i l'Exili

Rutes i Museu de la Guerra i l'Exili

El Pirineu va ser un escenari molt important en els darrers anys de la guerra civil i durant la segona guerra mundial. Avui en dia podem recórrer itineraris on trobarem búnquers, trinxeres o rutes de l'exili. També es pot visitar el Museu de la Post-guerra de Ribera de Cardós, pobles com Tírvia, que van ser part de la història de la guerra.

Visita Central Hidroelèctrica -image

Visita Central Hidroelèctrica

Per conèixer el paper de l’aigua en els vessants històric, industrial i mediambiental i descobrir una faraònica obra d'enginyeria a Tavascan.

Hípica-image

Hípica

Si us agrada gaudir de la natura i el contacte amb els animals, us proposem fer una ruta per la Vall de Cardós a cavall.